Две бивши любовни на холивудския актьор Джони Деп свидетелстваха в

...
Две бивши любовни на холивудския актьор Джони Деп свидетелстваха в
Коментари Харесай

Бившите на Джони Деп свидетелстват в негова защита - slava.bg

Две някогашни любовни на холивудския артист Джони Деп свидетелстваха в негова отбрана в границите на неговото правосъдно дело против английския таблоид "Сън " за клюка, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисите Ванеса Паради и Уинона Радър дадоха показания, че звездата от "Карибски пирати " не е "бияч на съпруги " , както се твърди в обява на вестника от месец април 2018 година.

В материала бяха оповестени изказвания на някогашната брачна половинка на артиста, Амбър Хърд , която подаде молба за бракоразвод поради обвинявания в домашно принуждение и издаване на ограничаваща заповед против 56-годишния Деп. Те бяха изрично отхвърлени от холивудския екранен воин.

По време на отдалечено извършено чуване юристите на Деп акцентираха, че свидетелствата на Паради и Райдър би трябвало да бъдат включени като доказателства в поддръжка на желае му за клюка против издателите на таблоида.

" С Джони бяхме сътрудници в продължение на 14 години, през които отгледахме нашите две деца. През цялото това време той се прояви като грижлив, доблестен, великодушен и благ татко ", съобщи Паради , като посочи, че той при никакви условия не е прибягвал до принуждение.

Адвокатите на Деп настояха да бъде включено свидетелството и на актрисата Уинона Райдър, с която той поддържаше връзка през 90-те години, съгласно което изказванията на Хърд са неуместни, защото Деп в никакъв случай не се е държал жестоко по време на връзката им .

Разглеждането на делото ще продължи през месец юли.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР