Две български момичета изчезнаха в САЩ. Издирват ги от няколко

...
Две български момичета изчезнаха в САЩ. Издирват ги от няколко
Коментари Харесай

ИЗЧЕЗНАЛИ БЪЛГАРКИ: Полицията в Чикаго издирва две ученички

Две български девойки изчезнаха в Съединени американски щати. Издирват ги от няколко дни. Ученичките са оповестени за търсене от полицията в Чикаго.

16-годишната Натали Наскова и Велина Шентова - на 18, били неразделни.

Полицията проверява случая като бягство от вкъщи. Властите допускат, че девойките са избягали с по-възрастни от тях мъже, които евентуално са членове на най-голямата латиноамериканска улична тайфа в света. Според отчет на службите за сигурност въпросната формация се занимава с трафик на хора, опиати и оръжие. Има случаи, в който членовете й са осъждани и за убийства.

Бандата се свързвала с девойки, които са податливи на операции и елементарно могат да бъдат уверени да избягат от вкъщи си. Впоследствие те били склонявани към проституция.

Бащата на Велина споделя, че за последно тя е била забелязана на бензиностанция, където разговаряла с 33-годишен латиноамериканец, остарял познайник на полицията.

От дома на Натали пък липсвали облеклата и зелената й карта. Въпреки че документът й за престояване в Съединени американски щати е у нея, в случай че тя тръгне да напуща страната, ще бъде арестувана, защото е малолетна. Велина обаче не може да бъде спряна, тъй като има навършени 18 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР