Двата SUV на Volvo XC60 и XC90 вече се предлагат

...
Двата SUV на Volvo XC60 и XC90 вече се предлагат
Коментари Харесай

Два Volvo SUV с бронирано стъкло, стомана и арамид

Двата SUV на Volvo XC60 и XC90 към този момент се оферират с броня и балистична отбрана по поръчка. Независимо дали става въпрос за превоз на хора в риск или за потребление в кризисна зона, като специфични превозни средства те дават отговор на високите стандарти за сигурност на така наречените „ леки бронирани автомобили “. Специалното защитно оборудване се предлага като пакет оборудване за 46 400 евро.

За задачата XC60 и XC90 са оборудвани с бронирано стъкло, стомана и арамид с дебелина 18 милиметра. В допълнение към предната, страничната и задната част, например, покривът на автомобила също е подсилен, с цел да издържи на изстрели при аварийни обстановки. На всички прозорци се използва подсилено ламинирано стъкло, което сходно на бронежилетката е дискретно интегрирано в скандинавския дизайн.

Както при стандартните модели Volvo със стъкло за дискретност, задното и задните странични стъкла са затъмнени, което служи както за дискретност, така и за отбрана. Подсилената спирачна система и модифицираното шаси също са предназначени да допринесат за високото ниво на сигурност, а автоматичното отваряне на задната врата също е подсилено. Резултатът е 360-градусова защита от разнообразни ъгли и дистанции - и това с в допълнение тегло от едвам 400 килограма.

Бензиновият мотор B6 с мека хибридна система поема задвижването - четирицилиндровият мотор развива мощност от 220 кВт / 300 к.с. и максимален въртящ миг от 420 Нютон метра от работен размер от два литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР