Двата нови случая на болни от коронавирус във Варна са

...
Двата нови случая на болни от коронавирус във Варна са
Коментари Харесай

Новите случаи на коронавирус във Варна са на моряци, установили, че са болни след 14-дневната карантина

 Двата нови случая на заболели от ковид във Варна са открити при моряци, които са изтърпели прецизно наложената 14-дневна карантина, след завръщане от Англия, научи Varna24.bg

По информация на регионалния шеф на Варна Стоян Пасев, двамата били изолирани без признаци и недоволства още след слизането от кораба и идването си в морската столица. 

Първият прекарал карантината на вилата си. След като наложителната изолираност завършила решил да се завърне при фамилията си вкъщи. Съпругата му обаче сложила ултиматум да си направи тест, в случай че желае непосредственост след дългата разлъка. Човекът потърсил услугите на частна лаборатория, където за изненада на всички се оказало, че тестът за ковид е позитивна. След това се обадил на сътрудника си, с който слезли от кораба. Той от своя страна също си направил тест и се оказало, че също е позитивен за COVID19. 

Двамата моряци са тествани наново в лабораторията към УМАЛ  " Св. Марина " и се чакат резултатите им да са подготвени до края на деня.

Тъй като вторият моряк е прекарал карантината вкъщи при фамилията си, околните му също са тествани за съществуването на рисковия вирус.

И двамата са добре, нямат никакви признаци или недоволства, добави още Стоян Пасев. 

Предстои им повторна изолираност в границите на още 28 дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР