Двата най-големи града на Украйна бяха атакувани от руски хиперзвукови

...
Двата най-големи града на Украйна бяха атакувани от руски хиперзвукови
Коментари Харесай

Най-малко петима убити, докато Русия атакува двата най-големи града на Украйна

Двата най-големи града на Украйна бяха атакувани от съветски хиперзвукови балистични ракети, убивайки минимум петима души и ранявайки повече от 100, споделиха публични лица, до момента в който войната наближаваше двата си годишен крайъгълен камък и силите на Кремъл ускориха зимното си бомбардиране на градски региони.

Украинското вътрешно министерство съобщи във вторник вечерта, че офанзивата е умъртвила петима цивилни и е ранила 127, защото противовъздушната защита е свалила съветските ракети „ Кинжал “, които могат да летят със скорост 10 пъти по-висока от скоростта на звука.

Силите на Кремъл са се прицелили в Киев, столицата, и североизточната област Харков, чиято столица на провинцията също се назовава Харков, споделиха управляващите.

Имаше някои комплициране по отношение на броя на починалите, защото губернаторът на Харков Олег Синегубов в началото заяви за един смъртен случай там, само че по-късно сподели, че ранената жена, считана за убита, е била в кома. Той сподели, че 52 души са били ранени в Харков.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР