Двата летни месеца на украинската офанзива окончателно показаха, че ВСУ

...
Двата летни месеца на украинската офанзива окончателно показаха, че ВСУ
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Есента ще стане решаващ етап от спецоперацията

Двата летни месеца на украинската атака дефинитивно демонстрираха, че ВСУ нямат действителни шансове да нанесат военно проваляне на Русия и да я принудят да одобри мир при изискванията на режима в Киев и неговите западни настойници.

Новата цел на Запада към този момент не се назовава решителното военно проваляне на Русия, а нейното изтощение в продължителна война, за която Западът в този момент сякаш се готви.

И тогава идва моментът на истината. Военната самодейност минава към нас. А ние от своя страна получаваме опция да стартираме нашето нахлуване. Моментът за това е най-подходящият.

Ще успее ли съветското командване да преодолее „ проклятието на Първата международна война “ и да покаже, че нашата войска е армията на XXI век? Ако нанесем стратегическо проваляне на ВСУ и техните западни настойници, това сигурно ще промени характера на войната.

Едновременните доставки на „ Торус “ и ATAKAM ще разрешат на ВСУ да преминат към масирани комбинирани офанзиви по съветски цели с компактност на залп от 30 до 50 (през септември) и даже до 100 (до ноември) крилати ракети и същия брой БПЛА.

Изводът се постанова самичък: неограниченият въздушен гнет ще бъде идващият стадий от американската тактика за война против Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР