Двата картофа на кипналото българско правораздаване. Може прокурорите и депутатите

...
Двата картофа на кипналото българско правораздаване. Може прокурорите и депутатите
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич днес ще видите

Двата картофа на кипналото българско правосъдие. Може прокурорите и депутатите да заравят тематиките с " джуджетата " и Нотариусите, само че не и проверяващите публицисти - Атанас Чобанов и Димитър Стоянов от BIRD.BG, с които стартира.

Тайни служби за персонална приложимост, по какъв начин законно се вербуват държавни сътрудници от самозабравили се политически ренегати. След като в предишното предаване видяхте скандални документи за противозаконна вербовка във военното разузнаване, задаваме въпроса тече ли същият въпрос и в други служби - дава отговор Методи Андреев.

Картината изкристализира и проблемите са все по-ясно посочени. Кои са лицата на тъй наречените “гробищарска мафия ”, слушаме от сегашния шеф на общинското дружество, който завари пъкъл от търговия с кости, камъни и кръв. Слушаме Румен Димитров…

В студиото влиза журналистът Георги Папагочев, един от основателите на емблематичното радиопредаване “12+3 ”. За 10 години той написа второ отворено писмо към управлението на БНР против съществуването на прокремълска агитация, най-много посредством гласа на Петър Волгин. 

В четвъртък, 4-ти април, в „ Честно казано с Люба Кулезич ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР