Двата бранда се събират на най-дългоочакваното и най-голямо автомобилно събитие

...
Двата бранда се събират на най-дългоочакваното и най-голямо автомобилно събитие
Коментари Харесай

Citroen и KARЕ, обединени от авангардният дизайн и комфорта

Двата марката се събират на най-дългоочакваното и най-голямо автомобилно събитие у нас Автосалон София 2022. И това не е инцидентно, тъй като ги свързват доста общи бранд полезности, а в продуктите им откриваме сходства.

Марката KARE показва хрумвания за обзавеждане, които са неповторими и достоверни, присъщи артикули, които не наподобяват на никои други. Същите характерности откриваме и при колите с марка Citroen: новият V-образен светлинен автограф, който няма по какъв начин да сбъркате на пътя, предефинирането на обичайните сегменти, аеродинамични форми и цветови решения, които не могат да Ви оставят равнодушни.

Мебелите KARE, сходно на Citroen в автомобилния свят, постанова трендове и нововъведения в дизайна на мебели. Нещо повече, и двата марката въодушевяват с възторг, подтикват потребителите към изложение на себе си и им оферират десетки благоприятни условия за персонализация.

Не на последно място, немският и френският марки са обединени от комфорта. Както за Citroen, по този начин и за KARE, което е на фундамент и е залегнало надълбоко при създаването на всеки нов артикул. Програмата Citroën Advanced Comfort® в последните години се разпростира съществено в продуктовата гама на Citroen и в концепцията и се залага на обширното вътрешно пространство за пасажерите, революционното окачване Citroën Advanced Comfort и седалките Advanced Comfort. Все неща, които хората търсят и правят оценка и при избора си на обзавеждане за дома.

Именно по тази причина, на тазгодишния Автосалон дружно с KARE Ви насочваме покана да ни посетите в Зала 4 и да се разгледате най-новите модели и да се запознаете от близко с модерните технологии в гамата на Citroen в безспорен комфорт. Бъдете наши посетители в специфичния ъгъл за отдих, особено възложен и построен от KARE.

И с цел да отпразнуваме началото на това партньорство, даваме опция на петима от Вас да си завоюват двойна покана за Автомобилан салон София 2022.

Пълните условия и по какъв начин да участвате в играта, четете .

*Източник: www.citroen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР