Двата аспекта, които се случват днес, имат обща характеристика -

...
Двата аспекта, които се случват днес, имат обща характеристика -
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 09.04: Денят ни готви ИЗНЕНАДИ

Двата аспекта, които се случват през днешния ден, имат обща характерност - близост. От една страна планетите ни приканват да действаме, да запишем и обработим всички данни, с които разполагаме, с цел да реализираме задачите си. Изучаването, организацията и последователността са триптихът на всеки наш триумф както в професионалната област, по този начин и в персонален проект.

От друга страна ни чакат приятни вероятности, позитивни изненади и промени в любовния и финансовия бранш. Възможно е да преживеем невиждани и вълнуващи прекарвания, инцидентно да се " влюбим ", парите да дойдат от... нищото или да създадем ексцентрична интервенция във външния си тип. Главното е да излезем от утъпкания път, да бъдем истински, да следваме сърцето си и да се освободим от привички, табута и предубеждения.

Интуицията ви ще ви оказва помощ да вършиме стъпки и да вземате решения, а един контакт или вест е доста евентуално да бъдат извънредно потребни в бъдещия ви ход. Но не забравяйте, че всяко затруднение, на този стадий, е за положително. Вашите дейности ще ви оказват помощ или ще ви провалят. Бъдете съществени и поредни и не поемайте нищо, с което не можете да се справите. Вие се откроявате, показвате своята уникалност и се наслаждавате на вниманието, което получавате. Възползвайте се от благоволението и направете нещо неповторимо и неповторимо, което ще ви приближи с една крачка към персоналната ви цел!

Контролираните опасности, след изследване и истински способи, само че не крайни и непрактични, ще доведат до възстановяване на финансите и романтиката ви. Възможна е приятна изненада, която ще ви развълнува, изключително в случай че не сте очаквали нещо да се случи.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР