Дванайсетокласник от Професионалната гимназия по транспорт "Васил Друмев" в Стражица

...
Дванайсетокласник от Професионалната гимназия по транспорт "Васил Друмев" в Стражица
Коментари Харесай

Абитуриент счупи зъб на деветокласник заради момиче

Дванайсетокласник от Професионалната гимназия по превоз "Васил Друмев " в Стражица счупи зъб на по-малък възпитаник в пердах за момиче. Екшънът се разиграл в понеделник по обед зад друго образователно заведение в града, наоколо до спортната зала, оповестява "24 часа ".
Абитуриентът и 15-годишният възпитаник си пишели във фейсбук с едно и също момиче. Между двете момчета почнала свада, която прераснала в пердах. По-големият забил пестник в лицето на деветокласника, с което му предизвикал междинна телесна щета. Боят се разиграл пред очите на други деца, които разтървали спорещите. Пострадалият възпитаник позвънил на татко си, а той пък подал сигнал в районното ръководство на полицията. Образувано е досъдебно произвеждане.
"Тази заран научих за случая, изпратил съм да повикат дванайсетокласника, с цел да изясним обстановката. Ако се окаже, че е отговорен, ще си понесе наказването, само че дано органите на реда си свършат работата ", съобщи шефът на транспортната гимназия Иван Христов.
Той посочи, че е на поста от 3 месеца и до момента не е имал проблеми с побойника. Пострадалото момче пък не било възпитаник в професионалната гимназия.
Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР