Дванадесет тела са открити след корабокрушението в Южнокитайско море през

...
Дванадесет тела са открити след корабокрушението в Южнокитайско море през
Коментари Харесай

Откриха 12 тела след корабокрушение в Южнокитайско море

Дванадесет тела са открити след корабокрушението в Южнокитайско море през уикенда, при което 30-членен екипаж изчезна , оповестиха през днешния ден китайските управляващи.

Съобщението бе направено дни откакто инженерният транспортен съд, намиращ се на 160 морски благи (296 км) югозападно от Хонконг, претърпя обилни вреди и се разпадна на две елементи по време на ураган.

" Към 15:30 ч. на 4 юли избавителните сили о ткриха и извадиха 12 тела, за които се допуска, че са на удавили се жертви, в регион на към 50 морски благи югозападно от мястото, където е потопен корабът ", се споделя в известие на Морския център за търсене и избавяне в Гуандун.

" Компетентните служби ускоряват работата по потвърждаване на самоличността им ", се споделя още в известието.

Според китайските държавни медии трима души са били избавени в събота , а още един в ранните часове на днешния ден, като 26 души остават към момента в неопределеност .

Драматични фрагменти, предоставени по-рано от управляващите на Хонконг, демонстрираха по какъв начин човек е качен на хеликоптер, до момента в който вълните се разрушават в палубата на полупотопения транспортен съд.

Тайфунът " Чаба " се образува в централната част на Южнокитайско море и в събота следобяд доближи сушата в южната китайска провинция Гуандун.

Спасителите в Хонконг бяха известени за случая в 7:25 ч. локално време (2325 GMT в петък) и откриха кораба покрай центъра на Чаба, където тежките метеорологични условия и околните вятърни паркове направиха интервенцията " по-трудна и рискова ".

В момента за издирването на останалите изчезнали лица са изпратени седем самолета, 246 лодки и 498 риболовни съда , се споделя в изказването. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР