Дванадесет дни преди 2 април, ние можем да заявим ясно

...
Дванадесет дни преди 2 април, ние можем да заявим ясно
Коментари Харесай

Премиерът: Налага се да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство

Дванадесет дни преди 2 април, ние можем да заявим ясно пред обществото, че сме подготвени за избори. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на днешното държавно съвещание.

„ В епицентъра на предизборната акция сме “, напомни той и акцентира: „ Налага ни се всекидневно да поправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление “.

„ Готови ли са обаче участниците в изборите за виновните дни, които предстоят след втори април? Сега наподобява елементарно. Всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно или несъзнателно ни въвличат в предизборната игра, за жалост, постоянно с небивалици и неистини. Ние сме служебна власт. Как ни назовават е без значение – техническо, краткотрайно или назначено държавно управление “, разяснява още Гълъб Донев.

„ Друго е значимо и ще го напомня, тъй като постоянно се не помни. Последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление поради неспособността на 48-ото Народно заседание да сътвори постоянна власт. Това е повода да ни предстоят следващи парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват мисъл и за следизборните дни, когато определените в 49-ото Народно заседание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България “, уточни министър председателят преди началото на днешното съвещание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР