Дванадесет бутилки вино и 320 лозови пръчки пристигнаха в понеделник

...
Дванадесет бутилки вино и 320 лозови пръчки пристигнаха в понеделник
Коментари Харесай

12 бутилки вино се върнаха в Бордо след космическо пътешествие

Дванадесет бутилки вино и 320 лозови пръчки дойдоха в понеделник вечерта в Бордо в югозападната част на Франция, откакто прекараха надлежно четиринадесет и 10 месеца на Международната галактическа станция (МКС) за теоретичен опит, съобщи DarikNews.
След завръщането си на 13 януари с кораба " Дракон " на частната компания " Спейс Екс ", резниците от лози от сортовете грозде мерло и каберне совиньон и бутилките се насочиха към Бордо, където ще бъдат съпоставени с партиди, останали на Земята при същите условия на предпазване.
 Международната галактическа станция на косъм се избави от конфликт с галактически отпадък Международната галактическа станция на косъм се избави от конфликт с галактически отпадък
Международната галактическа станция (МКС), избегна конфликт с незнайни галактически парчета, употребявайки моторите на товарния космическ...
  " Мисията WISE е първата всеобхватна частна изследователска стратегия, ориентирана към за да отговори на провокациите на утрешното земеделие на една по-топла Земя с по-малко питейна вода ", съобщи пред Франс прес Никола Гом, съосновател дружно с Еманюел Ешепар на компанията " Спейс Карго Ънлимитид ", която стои зад плана.
На Международната галактическа станция бутилките вино са съхранявани при същите условия като на Земята, като се изключи гравитацията.
" Когато земната среда се пресъздаде в космоса, както на МКС, единственият параметър, който се трансформира по отношение на Земята, е съвсем нулевата гравитация. Това подлага на голям стрес ", изяснява Никола Гом.
" Нашият метод е, че другите растителни детайли, които излагаме на галактически стрес, ще развият по-голяма резистентност на други стресови фактори, като да вземем за пример тези, свързани с климатичните промени. Планираме да развием и в други селскостопански области наученото в лозаро-винарската индустрия ", добавя Гом.
 НАСА ще посреща туристи на Международната галактическа станция НАСА ще посреща туристи на Международната галактическа станция
НАСА заяви в петък, че ще отвори Международната галактическа станция (МКС) за бизнес инициативи, в това число галактически туризъм, като пре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР