Двамата заровили томахавката покрай 85-ия рожден ден на маестрото Лили

...
Двамата заровили томахавката покрай 85-ия рожден ден на маестрото Лили
Коментари Харесай

Лили прости на първата си голяма любов

Двамата заровили томахавката около 85-ия рожден ден на маестрото

Лили Иванова се е сдобрила с първата си огромна обич – композитора Здравко Радоев след десетилетия безмълвие посред им. Двамата заровили томахавката около 85-ия рожден ден на маестрото. „ Вече постоянно ми се обажда. Естествено, и в този момент за юбилея ми звънна. Каза хубави пожелания “, споделя той.

Любовната история на Здравко и Лили е измежду най-емблематичните  за предишния век. Двамата се срещат, до момента в който певицата към момента е омъжена за първия си брачен партньор – доктор Георги Павлов от Перник. По това време Радоев е женен за Богдана Карадочева.

Здравко и младата по това време Лили Иванова стартират да работят дружно инцидентно, само че той бързо паднал в плен на гения и чара й. Чувствата му към нея го предиздвикали да се откаже от турнетата си с Лея Иванова, а поради ревнивост да се раздели със брачната половинка си Богдана.

„ Постепенно се сближихме с Лили, любовта пристигна по-късно. Тя към момента беше омъжена за доктора. Аз дори имах почит от това, че е фамилна, някакво неприятно чувство, че вършим нещо неправилно “, спомня си Радоев.

„ Когато се разведе с доктора, заживяхме дружно и изкарахме 3-4 години. По-късно тя реши да се омъжи за моя другар Ванко Пеев. Едва ли не аз самият предизвиках възприятията й към него, по тази причина бях отчаян, че Иван й предложи брак. Нещо, което аз не направих, тъй като смятах, че на този стадий по-важни са музиката и кариерата “, добавя Радоев.

В връзките сред двамата настава бездънен застой, траял чак до момента.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР