Двамата вицепремиери в италианското популистко правителство впечатляващо обявиха днес подкрепата

...
Двамата вицепремиери в италианското популистко правителство впечатляващо обявиха днес подкрепата
Коментари Харесай

Италианското популистко правителство обяви подкрепата си за френските жълти жилетки 

Двамата вицепремиери в италианското популистко държавно управление впечатляващо оповестиха през днешния ден поддръжката си за протестното придвижване на "жълтите жилетки " във Франция, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Жълти жилетки, не отслабвайте! ", написа вицепремиерът Луиджи Ди Майо, лидер на антисистемното "Движение 5 звезди ", в блога на партията си.

"Подкрепям почтените жители, които стачкуват против президент, ръководещ срещу народа си ", съобщи другият вицепремиер - водачът на крайнодясната партия Лига Матео Салвини, като наред с това изрично осъди насилието при последните демонстрации.

Ди Майо обаче подходи с необикновен възторг. Той също осъди насилието и предложи помощта на своето придвижване, и най-много неговата интернет платформа "Русо ", за образуване на прояви, избиране на претенденти и установяване на предизборната стратегия посредством системата за гласоподаване, която предлага платформата.

Подобно на други държавни управления това във Франция мисли основно да съставлява ползите на елитите, на тези които живеят от привилегии, само че не и ползите на народа. Правителството на Макрон не е на висотата на упованията, а някои от въведените политики са в действителност рискови, освен това освен за французите, а и за Европа, акцентира Ди Майо.

"Ние в Италия успяхме да обърнем тази наклонност ", означи той и прикани френските "жълти жилетки " да създадат същото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР