Двамата успяха да се измъкнат за времето от 17 до

...
Двамата успяха да се измъкнат за времето от 17 до
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Хванаха В Португалия Един От Двамата Избягали От Софийския Затвор, Но Не Е Това, Което Си Мислите!

Двамата съумяха да се измъкнат за времето от 17 до 20:30 часа, разрушавайки стена.

В хода на следствието във връзка с Мартинез е издадена европейска заповед за арест, в осъществяване на която е получена информация от Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ към Министерство на вътрешните работи, че той е открит и арестуван в португалската столица Лисабон. Предстои предаването му на българските управляващи, прецизираха от пресцентъра на прокуратурата, наблягайки, че употребяват случая с избягалите през вчерашния ден двама пандизчии, с цел да оповестят за развиването по този случай.

Още в края на предходната година обаче в медии излезе неофициална информация, че гватемалецът е задържан в Португалия. Очевидно процедурата по връщането му у нас още не е завършила.

Спрямо Николов също е издадена заповед за арест. В тази връзка са постъпили данни, че тойсе намира на територията на Англия, които са ревизират. При потвърждаване на тези сведения, следва предаването му на способените органи на България.

След бягството на Шатката и Мартинез, които се измъкнаха благодарение на привиден служител на реда с кола с полицейска лампа, бяха арестувани няколко каналджии, които им помогнали да изоставен страната. В същото време двама чиновници на пандиза бяха уволнени, а 11 осъдени.

Днес вътрешният министър Валентин Радев призна, че още предходната година е имало информация, че единият от избягалите през вчерашния ден готви бягство.

" За бягството на лицето Владимир Пелов имахме оперативна информация още през лятото на предходната година, че се готви такова нещо. Направени са нужните и са взети нужните ограничения по това. Но, за жал, се случи по този начин, че той в този момент е избягал от пандиза ", сподели той.

Правосъдният министър Цецка Цачева пък не скри, че в тази ситуация има човешки неточности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР