Двамата се запознават преди 24 години във в. Сега“, където

...
Двамата се запознават преди 24 години във в. Сега“, където
Коментари Харесай

Почернената Деси Стоянова за покойния си съпруг: Пораснах с него

Двамата се срещат преди 24 години във в. „ Сега “, където работят. Вдигат женитба през 2006 година, а 3 години по-късно на бял свят се появяват и близнаците им Красимир и Стефан, които Деси настойчиво продължава да крие, с цел да им обезпечи умерено детство.

 

Към днешна дата, са едвам 14-годишни и ще им се наложи да порастват без татко. През лятото се понесе мълвата, че Деси е в бракоразвод със брачна половинка си, защото не носеше брачната халка. Близки на двойката обаче изрично отхвърлиха слуха, заявявайки, че красивата журналистка просто не носи пръстена си, само че двамата към момента са семейство. Те даже настояват, че Велислав е единствената й обич.

 

Така и не излиза наяве по кое време Деси Стоянова ще се върне още веднъж на екран, а и за благополучие екипът не я притиска и ще й дадат времето, от което се нуждае, с цел да преодолее този тежък миг. В сряда вечерта Деси се сбогува със брачна половинка си с прочувствено обръщение в обществената мрежа, гласящо: „ Вельо. Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на в. „ Сега “. За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините. Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този “.

Поклон пред паметта му!

Редакцията ни изрича съболезнования на фамилията и околните му!

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР