Двамата опосуми, както ги нарече Глория преди години, явно са

...
Двамата опосуми, както ги нарече Глория преди години, явно са
Коментари Харесай

Жестока гавра във Фермата: Иван и Андрей забъркаха в мириз...

Двамата опосуми, както ги назова Глория преди години, очевидно са вдигнали мерника на плеймейтката, щом си разрешиха тази насмешка с името ѝ

Името на плеймейтката Николета Лозанова беше изцапано вечно, освен това не от кого да е, а от Иван и Андрей, нейните някогашни продуценти в " Папараци ", които й се пишат и първи другари. Двамата забъркаха хубавицата в мръсна игра, в каквато тя надали е мечтала да попадне.

Името на Николета ненадейно се появи в най-миризливата борба от репертоара на " Фермата ", която се разигра измежду поле, " минирано " от топли кравешки фъшкии.



В надпреварата участваха по двама участници от всеки тим - единият беше със завързани очи, а другият го упътваше по този начин, че да събере флагчета, забучени измежду екскрементите.

Вместо общоприети указания, навигаторът трябваше да подава кодирани команди на своя съотборник - за „ наляво “ се провикваше „ Мен не ме мислете! “, за надясно - „ Съни бийч! “, а наоколо до знаменцето, оградено от фъшкии, неистово крещеше: „ Николета Лозанова! “.

Представителките на тим „ Нови очаквания “ - хандбалистката Камелия и яхтената стюардеса Хепи Ванче, се оправиха по-бързо в миризливата борба от домакинята Аксения и учителката Нина от отбора „ Стари Герои “. За премия, с изключение на хранителни запаси и остаряла пералня, те завоюваха едночасово празненство с атрактивната DJ Cass, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР