Двамата непълнолетни, обвинени за грабежа край столичен мол, остават в

...
Двамата непълнолетни, обвинени за грабежа край столичен мол, остават в
Коментари Харесай

Окончателно остават в ареста непълнолетните, задържани по случая със застреляното 18-годишно момче

Двамата малолетни, упрекнати за грабежа край столичен мол, остават в ареста, научи " Фокус " .

Съдебният състав на Софийския градски съд се стимулира с това, че въпреки и на млада възраст към този момент има данни да са публично рискови, регистрирани са за други закононарушения в Детска педагогическа стая. Определението е дефинитивно.

Припомняме, че малко след 2 часа на 18 септември, в полицията е получен сигнал, че в региона на столичен хотел трима непознати са нападнали две девойки, блъснали едно от тях и след опасност, им лишили раница с персонални движимости и пари.

В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности, към 5.15 часа охранител в столичен бизнес център, подал сигнал за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж.

На място са изпратени полицейски екипи, които последвали тримата, пробвали се да се качат в рейс на всеобщия градски превоз. 15-годишен е арестуван на място, а двама, скочили от рейса и побегнали пешком. При преследването са създадени предупредителни изстрели в безвредна посока, само че бегълците не спрели. При създаден още един изстрел е ранен един от тях - 18-годишен. Незабавно е откаран в болница и по-късно е умрял.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР