Двамата хитови изпълнители в отбора на Adamand – ТИТА и

...
Двамата хитови изпълнители в отбора на Adamand – ТИТА и
Коментари Харесай

Тита и Боро Първи пускат лимитирана серия маратонки - slava.bg

Двамата хитови реализатори в тима на Adamand – ТИТА и Боро Първи, ще зарадват своите почитатели с лимитирана серия маратонки, които са основани по тяхна идея. Именно по тази причина се стопират и на емблематични имена за тях – Antilopa ще се оферират в 2 разнообразни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже.

На 1 май ще започва и продажбата, като тогава ще могат да се видят за първи път и самите модели – в онлайн магазина runners.bg. Освен че ще се снабдят с модерните маратонки, най-бързите ще получат и най-новите албуми на Тита и Боро Първи.

„ Много съм удовлетворена, че дружно с целия екип постигнахме това дизайнът да бъде най-близо до мен и моя темперамент и обръщение. Antilopa са извънредно женствени и носят моя дух и този на хората, които ме харесват – ние сме постоянно усмихнати, в придвижване, умеем да изпълняваме своите отговорности, като постоянно се стремим да дадем най-хубавото от себе си и по едно и също време с това да се открояваме. А и всички ме знаят като „ Антилопата “, показа Тита.

Боро Първи добави, че желанието му е било маратонките, които ще носят неговото име, да бъдат с темперамент, каквато е и музиката му. Моделът е многофункционален – „ да можеш да седнеш на скамейка в парка, да се запознаеш с родителите на гаджето и най-после да отидеш на празненство с приятелите си “. „ Постигнахме резултат, зад който с наслада бих си поставил името. Тази серия е като песента ми - нещо, в случай че вършим, да го вършим като хората “.

Да се сътвори фешън компилация сред българския производител на спортни артикули Runners и артистите Тита и Боро Първи е план, който се създава от предходната година, като целият екип основава артикул, праволинеен в качеството си. Самият развой е поместен и в онлайн сериала „ Маратонът “, който се излъчва в YouTube канала на музикалната компания Facing the sun.

„ Спряхме се на маратонки, тъй като те подсказват нашата характерност и принадлежност. Искаме почитателите на Тита и Боро Първи да се приближат до тях още повече, по този начин както когато слушат тяхната музика. Именно по тази причина слоганът на акцията е „ Влез ми в обувките “, показа продуцентът на Adamand Кирил Киров-Кико.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР