Двамата говореха за резолюция за дуел, която г-н Маккормик беше

...
Двамата говореха за резолюция за дуел, която г-н Маккормик беше
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн твърди, че нейният колега законодател е бил „физически агресивен“ към нея

Двамата говореха за резолюция за двубой, която господин Маккормик беше предложил, с цел да порицае представителя Рашида Тлайб, демократ и честа цел на гнева на Републиканската партия. Групата на Републиканската партия докара до многочислени опити да бъде порицана госпожа Tlaib поради нейни мнения в поддръжка на палестинския народ, които съгласно някои отхвърлят ​​правото на Израел да съществува. Два от тези опити бяха решения на госпожа Грийн – и двата се провалиха, като господин Маккормик най-сетне умря.

Твърди се, че неприятната кръв се е проляла в диалога им, когато опитите на господин Маккормик да изглади нещата с госпожа Грийн са били отхвърлени. Г-н Маккормик сподели пред CNN, че се пробва да направи „ другарски жест “ и не оспори реализирането на физически контакт с госпожа Грийн.

„ Разбирам за какво ще има доста сурови страсти след вота на съмнение, като се има поради, че тя беше повдигнато неодобрение и моето мина. Намерението ми беше да насърча представител Грийн, като направя другарски жест “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР