Двамата български студенти, които се прибират от китайския град Ухан,

...
Двамата български студенти, които се прибират от китайския град Ухан,
Коментари Харесай

Двамата български студенти от Ухан кацнаха на летище "Враждебна"

Двамата български студенти, които се прибират от китайския град Ухан, кацнаха сполучливо на летище „ Враждебна “, оповестиха от Министерство на външните работи.

Те излетяха по-рано от Франция с военно-транспортния аероплан „ Спартан “ и бяха съпроводени по време на полета от екип на Военно-медицинска академия.
Бягство от вируса: След евакуацията им от Ухан българите от Франция идват у нас След кацане на самолета нашите сънародници ще бъдат превозени до ВМА
Сънародниците ни ще останат под карантина във ВМА. Предстои да бъдат превозени до ВМА с коли за спешна помощ, където ще им създадат проучвания за съществуването на ковид и ще останат под карантина в болничното заведение две седмици.

Днес следобяд българите дойдоха от Ухан в град Истр, Франция, на борда на френски аероплан, с който в границите на общоевропейска интервенция от Ухан бяха изведени 251 души от разнообразни националности.
Самолет с евакуирани от Китай, измежду които българин, кацна в Германия На борда има 144 пасажери, всички ще бъдат прегледани в спортна зала на летището, пригодена за случая
Министерството на външните работи посредством посолствата ни в Пекин и Париж, както и Генералното ни консулство в Шанхай, спомага за заминаването на българските жители от Китай и за сполучливото им идване в България.

Общоевропейската интервенция по улеснение на задгранични жители, в това число и българските, да изоставен Ухан бе проведена от Франция в съдействие с управляващите на Китай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР