Двамата 18-годишни младежи, задържани заради грабеж на възрастна жена в

...
Двамата 18-годишни младежи, задържани заради грабеж на възрастна жена в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста тийнейджъри за побои и грабежи на баби във Видинско

Двамата 18-годишни младежи, арестувани поради обир на стара жена в дома й във Видинско, остават в ареста, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Те са уличени в още едно нахлуване над бабичка.

Жестоко пребитата баба от Видинско: Разчитам на ориста да ме пази

Припомняме, че в неделя двамата младежи с маски на главите проникнали в дома на 69-годишната баба Марийка в село Динково. Неканените посетители пребили грубо старицата и отмъкнали спестяванията й. След като се съвзела тя подала сигнал в полицията и на местопроизшествието пристигнали екипи на полицията и незабавния център. Медиците оказали помощ на потърпевшата жена, а чиновници на реда неотложно почнали да търсят нападателите.
Само за часове бандитите били хванати. Единият от тях е гражданин на селото, а другият е от монтанското Дондуково. В населявани от тях парцели в Динково и Дреновец проверяващите разкрили и иззели общо 446 лв. и голям брой материални доказателства.
Единият юноша е престъпно проявен и е в период на изтърпяване на 3-годишна условна присъда за идентично закононарушение.
В хода на следствието станало ясно, че преди дни двамата бабаити са направили още един обир в селото, който обаче не бил деклариран в полицията. На 15 февруари двамата, след приложимост на мощ, лишили златен пръстен, ръчен часовник, верижка и портмоне с 20 лв. от вкъщи на 75-годишна жена в Дреновец.
Вчера с прокурорско разпореждане двамата са оставени в ареста за още 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР