Двама влиятелни лица в социалните медии бяха критикувани, след като

...
Двама влиятелни лица в социалните медии бяха критикувани, след като
Коментари Харесай

Джордж Ръсел заснет в тоалетна на Гран при на Австралия, докато инфлуенсъри в TikTok се извиняват

Двама авторитетни лица в обществените медии бяха подложени на критика, откакто снимаха и разгласиха фрагменти на водача от F1 Джордж Ръсел, употребяващ писоар на Гран при на Австралия.

Австралийските братя близнаци Арчи и Майлс Шепърд, известни в платформи като TikTok и Instagram като „ Shepmates “, бяха поканени посетители на пистата в Мелбърн този уикенд. И до момента в който бяха там, те се блъснаха в Ръсел в банята.

Те снимаха фрагменти по какъв начин водачът на Mercedes се облекчава и го разгласиха онлайн. Надписът на към този момент изтритото видео гласи: „ POV: Когато срещнеш Джордж Ръсел на писоарите “.

Във видеото може да се чуе един брат да споделя: „ Току-що взех п*** до Джордж Ръсел. Знам какво си мислиш, какъв брой огромен е? Това остава сред мен и Джордж. В мъжкия писоар има конфиденциалност.

„ Това, което мога да кажа е, че той наподобява в действителност спокоен, убеден в потока. Бяхме там известно време, тъй че той явно е в действителност хидратиран и квалифициран за надпреварата. Той в действителност отвори шлюзовете. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР