Двама вицепремиери ще участват в петъчния парламентарен контрол – Красимир

...
Двама вицепремиери ще участват в петъчния парламентарен контрол – Красимир
Коментари Харесай

Каракачанов и Симеонов отиват на парламентарен контрол

Двама вицепремиери ще вземат участие в петъчния парламентарен надзор – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов , съобщи БГНЕС.
Вицепремиерът по публичния ред и сигурността и министър на защитата Каракачанов се чака да внесе изясненост по отношение на осъществения ремонт за мотори на самолети МиГ-29 в Полша. Към него е отправено и запитване за правилника на Висше военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров ".
Валери Симеонов,вицепремиер по икономическата и демографската политика ще отговори на запитване по отношение на политика за решение на демографските проблеми на страната. Той ще даде уточнения и какви ограничения подхваща страната за протекция на децата на българските емигранти.
В листата на министрите, които ще вземат участие в парламентарния надзор, на страницата на Народно събрание са още е посочен просветният Красимир Вълчев. Като участник в контрола е посочен като здравен министър проф. Николай Петров, към който са разказани пет депутатски питания.
Припомняме, че след оставката на проф. Петров, през вчерашния ден в Народно събрание бе импортирана номинация за здравен министър на Кирил Ананиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР