Двама възрастни и 12 деца от катастрофиралия вчера автобус на

...
Двама възрастни и 12 деца от катастрофиралия вчера автобус на
Коментари Харесай

Две деца от катастрофата на АМ Тракия ще бъдат транспортирани в Пирогов

Двама възрастни и 12 деца от авариралия през вчерашния ден рейс на Автомагистрала " Тракия " остават за лекуване в болничното заведение в Стара Загора, заяви на брифинг тази заран служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев. Две от децата са в тежко положение и ще бъдат превозени до София. Те са деца са в реанимация - едното ес комоцио, а другото със строшен таз.

На едното от тях следва да бъдат направени интервенции в детска хирургия в София, а второто, което е по-тежко потърпевшото дете ще бъде превозено към неврохирургията на " Пирогов ".

44-ма души, пътували в авариралия на автомагистрала " Тракия " сръбски рейс, са минали през незабавния център в Стара Загора.

Един мъж е с ампутиран крайник.

В Стара Загора дойде и сръбският министър на опазването на здравето Златибор Лончар.

Създава се организация коли за спешна помощ да откарат до границата децата и и възрастните, които са в положително положение, откъдето ще бъдат поети от сръбските управляващи. Психолог към този момент беседва с тези, които са настанени в хотел в Стара Загора. Клиничен психолог на болничното заведение обръща внимание на настанените в лечебното заведение.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР