Двама възрастни хора бяха открити мъртви от полицията в къща

...
Двама възрастни хора бяха открити мъртви от полицията в къща
Коментари Харесай

Двама намерени мъртви в къща, след като полицията посети обаждането на социалните служби и направи мрачно откритие

Двама възрастни хора бяха открити мъртви от полицията в къща в Рочдейл след позвъняване на обществени помощи от угрижен комшия.

Полицията беше нахлула в парцел в The Woods, покрай Castleton Moor, и откри двама души, и двамата на към 70 години, лежащи мъртви вътре. Огромен незабавен отговор се спусна в тихата задънена улица, в това число криминалисти, пожарни екипи, парамедици и чиновници от газоразпределителната компания Cadent. Местопрестъплението остава на място през днешния ден.

Причината за гибелта им към момента не е доказана и в този момент ще бъде направена аутопсия от Министерството на вътрешните работи. Разследванията не престават на мястото на случая през цялата нощ, като криминалистите са снимани в бели костюми, видяни да влизат в независимата къща. След двойната покруса един учуден гражданин сподели: „ Всъщност не познаваме фамилията, само че те са стара двойка. Наистина хубава двойка. Само двама от тях. Току-що се реалокирах тук преди година и е в действителност необичайно да виж това на пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР