Двама тийнейджъри от Пловдив станаха жертви на жестока агресия в

...
Двама тийнейджъри от Пловдив станаха жертви на жестока агресия в
Коментари Харесай

Жестока агресия в Пловдив: Нападнаха двама тийнейджъри

Двама младежи от Пловдив станаха жертви на жестока експанзия в пловдивския квартал „ Смирненски “. За грозните подиуми описа пред медията ни майка, очевидец на случилото се.

В сряда на футболното игрище до МОЛ-Пловдив две групи момчета играели мач. Имало към 30-40 деца, които следили разцъкването на топката. По едно време пристрастеностите се нажелили.

Възникнал спор сред двама младежи от другите тимове, а мотивът бил противоречива обстановка в играта. Изненадващо единият блъснал другия и му сцепил веждата. Приятел на нападнатия незабавно се намесил, с цел да го отбрани, само че той пък отнесъл мощен удар в носа от втори футболист с боксов гений.

И двамата младежи кървели, а агресорите тръгнали да бягат. Бил подаден сигнал в полицията. Пристигналите униформени съумели да издирят нападателите. Момчето със сцепената вежда се възвръща у дома и ще подаде тъжба в Министерство на вътрешните работи. Другото, чийто нос е строшен, preтърпяло интервенция, само че не счита да търси правата си.

„ Полицията пристигна много бързо. Аз потърсих притежателя на игрището. Той съобщи, че не се интересува какво се случва на терена. Бил схванал, само че какво можел да направи. Можеше най-малко да попита по какъв начин са момчетата ", разяснява майката. По думите и очевидно никой не отговорност какво се случва на тези площадки - нито общината като притежател, нито наемателите.

Репортер на " Марица " се обади на телефона, посочен за връзка със състезателен комплекс „ Селект “, където се разиграла случката. От там отхвърлиха да е имало замяна на удари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР