Двама столични полицаи са задържани при акция на вътрешна сигурност

...
Двама столични полицаи са задържани при акция на вътрешна сигурност
Коментари Харесай

Двама полицаи са арестувани за продажба на дрога, призна Младен Маринов

Двама столични служители на реда са арестувани при акция на вътрешна сигурност за разпространяване на опиати. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов.

Те са от столичното 4-то районно ръководство. Сигналът е подаден от Столична дирекция на вътрешните работи преди няколко месеца. Полицаите са задържани са през днешния ден поради разпространяване на опиати. Сега вървят процесуално-следствени дейности, сподели министърът и по този начин стимулира отхвърли си за по-конкретна информация.

Имаме неотстъпчивост към такива случаи. Това са млади чиновници на по 2-3 години работа. Наблюдаваме като наклонност - постъпилите на работа в първите 5 години има опция да се поддат на външен напън и да тръгнат по неприятен път, сподели Маринов.

Припомняме, на 23 януари 2019 година бе извършена акция в същото 4-то РПУ, където бяха задържани петима служители на реда. Първоначалната версия на ареста бе служителите на реда изнудвали търговци, които работят в региона в столичния квартал " Лозенец ". Сред тях е и началникът на бранш " Икономическа полиция ".

На 7 февруари 2018 година бе заменено цялото управление на столичното 4-то РПУ. Началникът на Районното Теменужка Капчина бе преназначена на нова служба в Главна дирекция " Национална полиция ".

Заместник-началникът Теодор Тасев също е заменен с Делян Гешев. Гешев бе шеф на Криминална полиция в полицейското ръководство. Сменен е и началникът на проверяващото звено в Районното Аделина Малакова. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР