Двама разгневени мъже нахлуха в Спортно училище Ген. Владимир Стойчев

...
Двама разгневени мъже нахлуха в Спортно училище Ген. Владимир Стойчев
Коментари Харесай

Баща и дядо нахлуха в столично училище с брадва след спречкване между момче и момиче

Двама ядосани мъже нахлуха в Спортно учебно заведение " Ген. Владимир Стойчев " в София след сдърпване сред момче и момиче. Единият от възрастните бе с секира, посочи водещият на " Тази заран " по бТВ Златимир Йочев. 

Момчето е протегнало ръка на момичето. Тя има леки пострадвания в региона на лицето и се оплакала на своите родители, след което бащата и дядото нахлуват в учебното заведение. 

Остава чувство, че няма естествени ходове за отбрана, разяснява психологът проф. доктор Маргарита Бакрачева. " Нормално е момичето да потърси помощ, само че въпросът е какви други способи има за реакция, които са по-благоприятни.

Учителите също постоянно са обект на принуждение и даже не си дават сметка за това. Обществото реагира и това е най-важното, защото основава чувството за сигурност ", сподели още тя. 

Криминалистът Иван Савов пък съобщи в " Здравей, България ” по Нова телевизия, че дворовете на учебните заведения би трябвало да се заключват, с цел да не се стига до вандалски прояви.

" Има наредба дворовете да стоят отключени, с цел да може живущите в квартала отвън образователно време да ги употребяват за спортни интензивности. Това обаче е добра причина за вандализъм. Охранителите в образователните заведение нормално са ниско платени възрастни хора, които и да желаят не могат да се намесят ”, разясни той.

Полиция и прокуратура към този момент започнаха работа по случая. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР