Двама портиери са уволнени, след като не са се намесили,

...
Двама портиери са уволнени, след като не са се намесили,
Коментари Харесай

Уволниха портиери в Ню Йорк, гледали как пребиват жена без да помогнат

Двама портиери са уволнени, откакто не са се намесили, когато американка от азиатски генезис е била нападната и пребита в Ню Йорк, съобщи Би Би Си.
65-годишната жена е била призната в болница, откакто нечовечен побой на улицата, съобщи БГНЕС.
 Полицай и нападателят са починали при офанзивата пред Капитолия Полицай и нападателят са починали при офанзивата пред Капитолия
Полицай от защитата на Конгреса във Вашингтон и един обвинен са починали при нападението станало по-рано довечера в региона, предад...
Видеозапис от нападението демонстрира, че портиери в постройката в Манхатън гледат протичащото се и не се намесват.
От Brodsky Organization, притежатели на постройката обявиха, че мъжете са помогнали на дамата, откакто нападателят се отдръпнал.
Инцидентът идва на фона на повишаването на антиазиатските закононарушения след пандемията, в това число смъртоносна офанзива в Атланта, при която три дами от азиатски генезис са измежду осемте жертви.
Заподозреният в нападението в Ню Йорк, Брандън Елиът, е с две обвинявания - за нахлуване като закононарушение от ненавист и едно за опит за нахлуване като закононарушение от ненавист.
Кадри, споделени от полицията, демонстрират по какъв начин мъж се доближава до жена на улицата и я смъква на земята. Докато тя лежи пред входа на постройка, той продължава да я рита в корема и в лицето.
 Водеща на тв предаване беше нападната от гола жена с тухла в ефир (ВИДЕО) Водеща на тв предаване беше нападната от гола жена с тухла в ефир (ВИДЕО)
Гола жена нападнала известната телевизионна водеща Мирела Вайда онлайн по румънския ефирен канал Antena 1. Инцидентът се случил...
Персоналът в постройката следи нападението и се вижда пазач, който затваря вратата. 
Синдикатът, който съставлява членовете на личния състав, съобщи пред „ Ню Йорк Таймс ”, че чиновниците в действителност са помогнали на дамата.
В по-дълго видео, получено от „ Ню Йорк Таймс ”, се вижда, че снабдител наподобява е единственият очевидец, когато се е случило нападението и портиерите излизат по-късно, придвижват се към вратата и по-късно я затварят. Минута по-късно се вижда по какъв начин излизат на открито.
Кайл Браг, президент на синдиката 32BJ SEIU, сподели, че чиновниците са почнали развой за оборване на уволнението им.
Повече от 3795 случая са били докладвани на организацията Stop Asia American and Pacific Islanders (AAPI) Hate от 19 март предходната година до 28 февруари тази година, се споделя в отчет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР