Двама от водещите играчи в състава на Франция - Пол

...
Двама от водещите играчи в състава на Франция - Пол
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Лъсна още един скандал между французите след отпадането от Швейцария

Двама от водещите играчи в състава на Франция - Пол Погба и Рафаел Варан са разменили остри думи след загубата с дузпи от Швейцария на осминафинала на Евро 2020, разкрива “Le Parisien”. Скандалът сред двамата почнал още на терена, а обстановката се е влошила след прибирането на тима в съблекалнята.

Погба означи единия от головете за Франция, като направи резултата 3:1 в 75-ата минута. Някои от съотборниците му обаче са му се ядосали, че той не е влагал задоволително старания в отбрана, което оказа помощ на Швейцария да изравни и да вкара срещата в продължения.

Пръв борбата с Погба е почнал бранителят Бенжамен Павар, а след това в абсурда се е присъединил и Варан.

“Бенджи (Павар) счита, че не помагаш задоволително в защита”, е декларирал Варан на Погба.

Ядосаният Погба пък се е обърнал към Павар с думите: “Какво си споделил?” Впоследствие двамата са разменили обидни думи между тях и абсурдът се е увеличен. По-късно обаче Погба се е успокоил и се е извинил на сътрудниците си.

Интересното е, че Погба и Варан може доста скоро да станат съотборници в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са в напреднали договаряния за привличането на бранителя на Реал Мадрид на “Олд Трафорд”. Затова ще бъде любопитно дали този скандал ще се отрази на връзките на двамата играчи, в случай че те заиграят в един тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР