Двама от титулярите за Реал Мадрид срещу Ливърпул ще пропуснат

...
Двама от титулярите за Реал Мадрид срещу Ливърпул ще пропуснат
Коментари Харесай

Двама от титулярите на Реал на “Анфийлд” пропускат дербитата с Атлетико и Барселона

Двама от титулярите за Реал Мадрид против Ливърпул ще пропуснат идните дербита с Атлетико Мадрид и Барселона. Става дума за Дейвид Алаба и Родриго, които пострадаха по време на грандиозната победа с 5:2 на “Анфийлд ”.

Направените през днешния ден прегледи на ядрено-магнитен резонанс са удостоверили информациите за разтежения и при двамата. Това при бранителя е по-сериозно и той е навън за към месец, до момента в който бразилският нападател ще се възвръща към 10 дни.

В събота Реал приема Атлетико за състезание, а по-късно в четвъртък е хазаин на Барса в първи полуфинал от Купата на Испания.

Алаба ще пропусне и реванша против каталунците на 19 март, както и дуелите против Ливърпул, Еспаньол и Бетис. В края на март има пауза за националните тимове, което ще се употребява за цялостното възобновяване на бранителя.

С контузия сега е и Ферлан Менди, който няма да играе още две седмици.

Хубавата вест е, че през днешния ден тренировки възобнови Орелиан Чуамени, който през миналите дни беше болен от грип.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР