Двама от най-успешните и красиви мъже на Холивуд – Леонардо

...
Двама от най-успешните и красиви мъже на Холивуд – Леонардо
Коментари Харесай

Гледаме Брад и Ди Каприо във филм на Тарантино

Двама от най-успешните и красиви мъже на Холивуд – Леонардо ди Каприо и Брад Пит, ще застанат един до друг в нов филм на Куентин Тарантино.

Действието в “Имало едно време в Холивуд” се развива в Лос Анжделис през 1969 година и за него се приказва като плана на Тарантино за Чарлз Менсън.

Нито Ди Каприо, нито Пит обаче ще се превъплътят в облика на Менсън. Те ще играят двойка артисти с проблеми в кариерата. “И двамата се борят да пробият в Холивуд, който към този момент не могат да разпознаят. Рик (Ди Каприо) обаче има доста прочут съсед… Шарън Тейт”, изясняват от Sony Pictures. Шарън Тейт e бременната брачна половинка на режисьора Роман Полански, която е убита през 1969 година от почитатели на Чарлз Менсън. Тарантино пуска лентата във връзка 50-тата годишнина от нейната гибел. Той работи по нея в последните 5 години.

Това е първият взаимен филм на Леонардо ди Каприо и Брад Пит до момента и феновете им към този момент горят от неспокойствие да ги видят дружно. Новата продукция ще излезе на екран през август 2019 година.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР