Двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов

...
Двама от най-големите престъпници в страната, задържани от инспектор Пламенов
Коментари Харесай

Пацо от „Полицаите от края на града” влиза в болница „Св. Кирил”

Двама от най-големите нарушители в страната, арестувани от контрольор Пламенов преди 10 години, са избягали по време на превозването им. А Пацо е в смъртна заплаха и има потребност от помощ. Как познавач частите на най-колоритния отдел в РПУ Запад ще се погрижат за него – феновете ще видят в идния епизод на новия български сериал – този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Полицаите от екипа на Пацо са издънките на сектора и нямат никакъв престиж. Как да си го върнат – това е въпросът? Готови са да разрешат забранен случай, с цел да блеснат. И имат проект по какъв начин да го създадат. Пацо ще бъде стръв, а хората му се заемат със свръхсекретната задача – интервенция „ Мики Маус”.

В опит да се отбрани от преследвачите си, контрольор Пламенов ще опита да се скрие на несъмнено място – в болничното заведение на „ Откраднат живот”, като се престори на болен. След това взема решение да избави фамилията си и да се махне от вкъщи си, тъй като се усеща като бомба със закъснител. Екипът обаче е подготвен да се жертва за шефа си. А Зуека в ролята на Гого се заема с виновната задача – да наглежда фамилията му и… Джиджи.

Алекс Раева поема отдел в РПУ Запад в новия епизод на „ Полицаите от края на града”

„ За снимането на флашбека включихме коли от времето на соц-а, а едни от основните настоящи лица в епизода преобразихме в ретро жанр, с цел да наподобяват безапелационно и в същото време забавно”, споделят от продукцията. „ Истинско предизвикателство се оказаха сериозният сняг и студеното време на Бонсови поляни, където прекарахме единия снимачен ден при -12 градуса и част от снимачния екип за момент изчезна в една пряспа”.

Сред звездния състав в новия епизод ще забележим и част от обичаните герои от МБАЛ „ Св. Кирил” – сестра Жекова и доцент Захариев, в чиито облици влизат Марта Вачкова и Емил Марков. Още двама артисти с епизодична роля ще бъдат част от полицейския комедиен сериал – Тео Елмазов и Пламен Пеев.

Защо Геро за миг ще си повярва, че е Брус Уилис? И по какъв начин ще протече интервенция „ Мики Маус” – феновете ще видят в идния епизод на новия сериал „ Полицаите от края на града” – този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР