Двама нови футболисти може да дойдат в ЦСКА-София до затварянето

...
Двама нови футболисти може да дойдат в ЦСКА-София до затварянето
Коментари Харесай

На “Армията” чакат двама нови

Двама нови футболисти може да дойдат в ЦСКА-София до затварянето на трансферния прозорец на 6 септември. Става дума за плеймейкър, който може да играе и като вътрешен халф, както и ляв бранител. В момента спортно-техническото управление на “червените” договаря с няколко набелязани имена и занапред се чакат вести. Понастоящем Нестор Ел Маестро има единствено един плеймейкър в лицето на Тиаго Родригес. След несполучливите опити той да играе на крилото, португалецът ще бъде върнат на коренната си позиция, на която е и най-продуктивен.

Опцията с Георги Миланов към момента съществува. Националът е в договаряния с съветския Криля Советов, които му дават заплата от 600 000 евро на година, каквато в България надали някой може да си разреши. Докато обаче той не подпише с клуба от Самара, опцията да се завърне у нас не е изключена.

Ляв бек пък се търси поради травмата на Жеферсон. Той я получи на последната подготовка преди семейството на Копенхагент от Лига Европа. След направената интервенция се чака бразилецът да се завърне на терена при започване на ноември. Така треньорът на “армейците” остава единствено с Ангел Лясков, който играе добре, само че действително е без конкуренция.

Съществува и вид да бъде взет задграничен ляв бранител чартърен до края на годината. По сходен метод, единствено че за целия сеозн, от Сент Етиен пристигна крилото Жоржиньо.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР