Двама непълнолетни са задържани за притежание на наркотични вещества в

...
Двама непълнолетни са задържани за притежание на наркотични вещества в
Коментари Харесай

Хванаха двама непълнолетни с марихуана и метамфетамин

Двама малолетни са арестувани за владеене на наркотични субстанции в хода на провеждаща се полицейска акция, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Тази заран към 8 часа в региона на локално учебно заведение униформените спрели за инспекция 17-годишен, в облеклата на който разкрили пликче с 1.35 г суха зелена листна маса, реагираща при полеви нарко тест на марихуана. Негов връстник и 27-годишен, с престъпни прояви, били засечени на улица в града.

При типа на служителите на реда тийнеджърът непринудено предали сгъвка с 1,14 грама марихуана, а другият - 0.35 г кристалообразно вещество, дало присъща реакция на метамфетамин при осъществения наркотест.

В хода на работата с мъжа станало ясно, че той е закупил дрогата от мъж и жена в града. Установена е самоличността им – 40-годишен и 22-годишна негова другарка.

Последвало претършуване в жилището им, откъдето били конфискувани 5 грама марихуана, 20 грама метамфетамин и електронна везна. Двамата са отведени в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

В процеса на акцията е арестуван и 29-годишен от с. Орлово, у който при обиск са открити 8 грама марихуана. Срещу него е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР