Двама мъже са задържани за двойното убийство в столицата, прикрито

...
Двама мъже са задържани за двойното убийство в столицата, прикрито
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани за двойното убийство в столицата, прикрито с пожар

Двама мъже са арестувани за двойното ликвидиране в столицата, скрито с пожар. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В резултат на професионално следствие, извършено от криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи, под директното наблюдаване на Софийската градска прокуратура, са открити и арестувани причинители на тежко престъпно закононарушение.

Оперативните дейности започват, откакто специалисти от Съдебна медицина откриват следи от принуждение по телата на 85-годишна жена и нейния наследник /60 г./, открити след потушаването на пожар, зародил в дома им в ж.к. " Банишора “. Сигналът за случая бе подаден на 10 октомври, пожарът бе сподавен с помощта на бързата реакция на огнеборците. 

В хода на извършеното следствие криминалистите откриват, че двамата са умряли, откакто били нападнати в дома си, а пожарът - провокиран съзнателно за прикриване на следите. Извършени са голям брой оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, в границите на които са открити причинителите на тежкото закононарушение. Двамата са привлечени като обвинени и са им наложени ограничения " задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР