Двама мъже са задържани в Карнобат за телефонна измама, при

...
Двама мъже са задържани в Карнобат за телефонна измама, при
Коментари Харесай

Арестуваха двама в Карнобат за телефонна измама

Двама мъже са арестувани в Карнобат за телефонна машинация, при която са отнети 11 000 лв. от стара жена. Това заяви на конференция в Бургас наблюдаващия случая прокурор Милена Стойчева, представена от Българска телеграфна агенция.
Задържаните са на 21 и 25 години. Единият от тях се е показал по телефона за чиновник на полицията. Убедил е потърпевшата /79 г./ да изтегли спестяванията си и да ги остави до магазин за хранителни артикули в Айтос. На посоченото място тя оставила в найлонов плик 11 000 лв. и 62 евро. Двамата са хванати незабавно откакто взели парите.
При осъществените процесуално -следствени дейности в населяваните от тях жилища в Карнобат и в Бургас, са открити полезности и движимости, от които може да се създадат изводи, че мъжете са съпричастни към осъществяване на още седем телефонни измами в Карнобат на обща стойност над 90 000 лв., сподели Петър Иванов от отдел "Криминална полиция " към Областната дирекция на МВР-Бургас.
При някои от измамите арестуваните се представяли за лекари, като твърдели, че парите били нужни за кръвна плазма на болен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР