Двама мъже, откраднали лек автомобил Волво, са задържани от служители

...
Двама мъже, откраднали лек автомобил Волво, са задържани от служители
Коментари Харесай

Задържаха автокрадци във Варна

Двама мъже, откраднали лек автомобил " Волво ", са арестувани от чиновници на Първо районно управление (на МВР) - Варна. Оперативно - издирвателните дейности стартирали след формирано досъдебно произвеждане за осъщественото закононарушение. В резултат на подхванатите полицейски дейности били открити и арестувани двама мъже на 40 и 26 години, с криминалистични регистрации в полицията, автомобилът бил открит при осъществени претърсвания на три адреса на територията на града. Работата по доказване и документиране на незаконното действие продължава под надзора на Районна прокуратура - Варна.

Кърджали. Криминалисти са задържали софийски гастрольори, направили кражба на пари от два банкомата в града. 40-годишен мъж и 71-годишна жена манипулирали отвора за приемане на банкнотите и откакто клиентът се отдалечи прибирали изтеглената сума. От единия банкомат майката и синът прибрали 180 лева, а от другия - 10 лева Криминалистите са открили причинителите " по горещи следи " и в 13.30 часа през вчерашния ден са ги задържали за период до 24 часа в полицейското ръководство. Дежурна оперативна група е направила огледи на банкоматите. Образувано е досъдебно произвеждане, работата по случая продължава проверяващ служител на реда под наблюдението на Районна прокуратура.

Сливен. Екстази и марихуана са иззели полицейски чиновници, след подхванато гонене в град Нова Загора. На 28 септември полицейски чиновник от охранителна полиция към сектор " Кв. Шести " забелязал 38-годишен престъпно проявен мъж, който се придвижвал с велосипед. При типа на униформения, мъжът направил опит да избяга, като в придвижване изхвърлил найлонов плик. След гонене и опит да се укрие той е арестуван и отведен в РУ-Нова Загора. В плика полицейските чиновници разкрили таблетки " екстази " с тегло 265 грама и към 300 грама марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР