Двама мъже на по 23 години и други трима -

...
Двама мъже на по 23 години и други трима -
Коментари Харесай

Млади мъже са загиналите в касапницата край Микре

Двама мъже на по 23 години и други трима - на 21, 28 и 58 години, са починали в тежката злополука на основен път София-Варна, край село Микре, заяви NOVA.

Един човек е в тежко положение.

Инцидентът стана към 11.30 часа, след удар на два автомобила - с варненска и ловешка регистрации. В едната от колите пътували двама мъже на по 23-годишна възраст. В другия автомобил е имало трима мъже - на 21, 28 и 58 години. Три от жертвите умират на място, а другите двама губят борбата за живота си няколко часа по-късно.

Шести мъж, на 24 години, от Троян, е в тежко положение и е откаран в тежко положение в болничното заведение в Плевен, откъдето оповестиха, че лекарите се борят за живота му. Той обаче е с тежка черепно-мозъчна контузия и голям брой контузии, като положението му е сериозно.

От полицията показаха, че занапред ще се обясняват аргументите за случая. Участъкът край село Микре е прочут с концентрацията си на тежки ПТП-та. Движението в региона на злополуката беше краткотрайно лимитирано, само че към този момент е възобновено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР