Двама мъже бяха обвинени — включително предполагаем гангстер, свързан с

...
Двама мъже бяха обвинени — включително предполагаем гангстер, свързан с
Коментари Харесай

Към Ливърпул с любов: гангстер от Ню Джърси, обвинен в схема за контрабанда на кокаин с частен самолет

Двама мъже бяха упрекнати — в това число хипотетичен разбойник, обвързван с три мафиотски фамилии в Ню Йорк — откакто федералните конфискуваха 28 паунда кокаин и 500 кг марихуана от частен аероплан на летище Teterboro в Ню Джърси, разкриха правосъдни документи.

Самолетът се е насочил към летище " Джон Ленън " в Ливърпул, само че самолетът по този начин и не е напуснал земята на 16 ноември поради неочаквана турбуленция - под формата на митнически и гранични сътрудници на Съединени американски щати.

Полицаи от пристанищната администрация арестуваха Леонардо Петросило, 45, от Уест Милфорд, Ню Джърси, и Едуин Спиърс, 49, от Нюарк, Ню Джърси, прочут член на Блъдс с връзки с Ла Коза Ностра, и двама други пасажери след залавянето на контрабанда, Манхатън Документите на Федералния съд гласят.

Единствените пасажери в самолета бяха Спиърс, Петросило и трима неидентифицирани пасажери - приятелката на Спиърс, стара екзотична танцьорка от Мериленд и нейна другарка, демонстрират правосъдните документи.

Властите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР