Двама фитнес инфлуенсъри, които споделиха видео, подиграващо се на мъж,

...
Двама фитнес инфлуенсъри, които споделиха видео, подиграващо се на мъж,
Коментари Харесай

Фитнес инфлуенсъри изгонени от фитнеса след „отвратително“ видео за тренировка, подиграващо се на мъж: „Такова грубо поведение“

Двама фитнес инфлуенсъри, които споделиха видео, подиграващо се на мъж, трениращ във фитнеса им, бяха „ изгонени “, беше декларирани.

Жените, които се поддават на @fit.berna и @fitmitdebbs, бяха широко подложени на критика, откакто качиха видеоклип, озаглавен „ Копирайки странния мъж в ъгъла на фитнес залата “, през ноември.

В клипа двамата имитираха придвижванията на мъжа, до момента в който падаха в нервен смях – подробност, за който мнозина твърдяха, че е „ несъответствуващ “ и акт на „ тормоз “.

Както Берна, по този начин и Дебс неотложно излязоха в конспиративност на фона на реакцията, правейки сметките си в Instagram и TikTok частни.

Докато двойката от този момент още веднъж се появи онлайн, без да се занимава с несъгласието, един консуматор на обществени медии преди малко даде актуализация, потвърждавайки, че немските фитнес фанатици са били неразрешени от тяхната фитнес зала.

Ноа Бермудес, който беше един от многото, които обществено извикаха истинския клип, сподели, че се е свързал с него от персонален треньор във фит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР