Двама фенове на Мадона съдят поп звездата за това, че

...
Двама фенове на Мадона съдят поп звездата за това, че
Коментари Харесай

Фенове съдят Мадона заради нейно закъснение на концерт, трябвало да стават рано на другия ден

Двама почитатели на Мадона съдят поп звездата за това, че е почнала концерта си със забавяне, защото на идната заран е трябвало да " стават рано ".

Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън са завели иск пред федералния съд в Бруклин. Те настояват, че са купили билети за концерта на 13 декември в Barclays Center, който е част от турнето на Мадона - " Celebration ".

Началният част на събитието обаче не е бил спазен и певицата се е появила два часа по-късно от плануваното - вместо в 20:30 ч. тя е излязла на сцената едвам след 22:30 ч. Фелоус и Хадън показват в желае си, че това е повлияло и на опцията им да " се погрижат за фамилните си отговорности " на идващия ден.

Двамата гости са си тръгнали след края на концерта след 01:00 ч. през нощта, като настояват, че са " останали блокирани измежду нощ " и " се сблъскали с стеснен публичен превоз, споделено пътешестване и/или увеличени разноски за публичен и частен превоз ".

Те също по този начин съдят уредника на концерта Live Nation и Barclays Center за " подправена реклама, повърхностно показване на погрешни данни и нелоялни и лъжливи търговски практики ".

Искът може да стане групов (class action suit), защото други концерти от турнето на Мадона също са започвали със забавяне.

Подобни закъснения не са необичайност при концертния бизнес. Самата Мадона се е сблъсквала с сходни правосъдни каузи: през 2019 г и още веднъж през 2020 година. По-късно и двата желае са отхвърлени непринудено.

Миналата година изпълнителката беше принудена да отсрочи турнето си " Celebrations ", откакто през юни 2023 година беше призната в болница със " сериозна " бактериална зараза.

Впоследствие тя благодари на почитателите си за тяхната обич и поддръжка, като в същото време разкри, че " първата ѝ мисъл ", откакто се е събудила в интензивното поделение, са били децата ѝ.

" Втората ми мисъл беше, че не желая да отчайвам всички, които са си купили билети за моето турне ", показа Мадона.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР