Двама души загинаха в жестока катастрофа на Оряховско шосе. Тежкият

...
Двама души загинаха в жестока катастрофа на Оряховско шосе. Тежкият
Коментари Харесай

Жестока катастрофа край Враца, двама мъже загинаха СНИМКИ

Двама души починаха в жестока злополука на Оряховско шосе. Тежкият случай е станал към 6.30 часа тази заран, на острия завой преди влизане във Враца.

Лек автомобил „ Форд “ с врачанска регистрация пътувал от Добролево към София. Малко преди острия завой на Оряховско шосе колата поднесла поради разпилян по пътя сняг, завъртяла се, излязла вляво по посока на придвижването и се забила в дървета в гората.

В колата са пътували трима роми, които отивали на работа в столицата. Ударът е бил толкоз свиреп, че двама от пасажерите - на 33 и 40 години, са починали на място. Истинско знамение е, че водачът е оживял.

Веднага след случая на мястото на злополуката са пристигнали две пожарни и две коли за спешна помощ, като незабавните медици единствено открили гибелта на младите мъже.

Колата е изцяло размазана и човек мъчно може да откри каква марка е тя. Цялото купе на автомобила е цялостно с кръв, а персоналните движимости на пътуващите са разхвърляни из целия региона, заяви bulnews.

В момента на мястото се прави оглед от дежурен дознател. Трафикът се контролира от екип на „ Пътна полиция “. Пътуващите по Оряховско шосе да карат с нараснало внимание в региона, защото може да се наложи да изчакат за няколко минути на място.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР