Двама души загинаха след тежка катастрофа край Карнобат, съобщиха от

...
Двама души загинаха след тежка катастрофа край Карнобат, съобщиха от
Коментари Харесай

Войната на пътя: Тежки катастрофи със загинали на АМ „Тракия“

Двама души починаха след тежка злополука край Карнобат, оповестиха от полицията. Сигналът за случая е подаден тази заран, малко след 8:00 часа.

По първични данни на Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Карнобат в посока Бургас кола, със старозагорска регистрация, ръководен от 40-годишен мъж, е блъснал подхваналия изпреварване товарен автомобил, ръководен от 39-годишен мъж.
 злополука Тракия Карнобат БГНЕС
От удара колата се е завъртял и се е блъснал в товарен „ Скания ”, пътуващ зад него, излязъл отвън платното и се е самозапалил.

Загинали са двама пасажери от лекия автомобил, а лидерът му е откаран в ямболската болница в тежко положение.  В момента на място се извърша оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Още един пътен случай, станал тази нощ затруднява придвижването на по Автомагистрала „ Тракия ” на 136 км в посока Бургас. Ударили са се  три тира  - два турски и един български.

Сериозно е потърпевш един от водачите, който е откаран в болница. Един от тежкотоварните коли е излязъл отвън пътното платно. Той е превозвал торове и химически препарати, които би трябвало да бъдат преместени. След това автомагистралата ще бъде краткотрайно затворена, с цел да бъдат  отстранени тировете от пътя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР