Двама души са загинали, а други трима са закарани в

...
Двама души са загинали, а други трима са закарани в
Коментари Харесай

Двама души са убити след масов бой между фамилии в Нова Загора

Двама души са починали, а други трима са закарани в болница в Сливен след всеобщ пердах сред две семейства в новозагорския квартал " Шести ". Трима души са арестувани за случая. В квартала има засилено полицейско наличие.

Сигналът за зародила кавга и ескалиращо напрежение е получен през днешния ден рано следобяд, оповестиха от полицията.

Незабавно към мястото са ориентирани полицейски екипи. В резултат на бързите дейности на служители на реда от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен и от бранш " Специални тактически дейности " към ОДМВР-Стара Загора е сподавен спор. Не е е позволено той да прерасне в разпра, да ескалира и да докара до повече и по-сериозни последици.

С премерени и планувани дейности служителите на реда съумяват да изведат и задържат трима мъже, барикадирали се в частен парцел в квартала. При осъществената инспекция е конфискувана ловна пушка. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

Пред кореспондент на Българска телеграфна агенция наблюдаващият прокурор от Окръжна прокуратура - Сливен Руси Русев сподели, че сигурността в квартала към този момент е обезпечена.

По думите му е открито, че жертвите са починали от огнестрелно оръжие. От същото оръжие са потърпевши и ранените, които са седем. Един от тях е бил в по-сериозно положение. Утре прокуратурата ще показа на ексклузивен брифинг детайлности за случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР