Двама души са пострадали при тежка катастрофа на входа на

...
Двама души са пострадали при тежка катастрофа на входа на
Коментари Харесай

15-годишен е с опасност за живота след тежката катастрофа край село Братаница

Двама души са потърпевши при тежка злополука на входа на пазарджишкото село Братаница, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за случая е постъпил през вчерашния ден към 11.20 ч. Към мястото неотложно били ориентирани автопатрули на „ Пътна полиция “, кола за спешна помощ са Спешна помощ и аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик. Пристигайки на мястото униформените открили, че лидерът на лек автомобил „ Ауди “ Ж.Ф.- на 24 година от септемврийското село Варвара е подхванал с „ Ауди “ неразрешена маневра на ляв завой при излизане от бензиностанция при започване на селото. Така лишил преимуществото на микробус „ Мерцедес “ с лидер Н.Т.- на 30 година от Костандово.

Последвал удар вследствие на който са потърпевши возещите се в леката кола Й.Т.- на 53 година от село Варвара и 15-годишно момче от същото село. Детето е превозено в МБАЛ-Пазарджик в тежко положение, а откакто е нормализирано е превозено в реанимация на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ с заплаха за живота. На мястото е осъществен оглед, води се следствие.

 

novini.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР