Двама души са били убити, след като самолетът е направил

...
Двама души са били убити, след като самолетът е направил
Коментари Харесай

Драма на плажа в Португалия! Самолет кацна аварийно на пясъка, има загинали

Двама души са били убити, откакто самолетът е направил спешно кацане на португалски плаж. Жертвите са мъж на 50 години и 8-годишно момиченце, които по това време били на плажа. Националността им не се оповестява, написа Mirror.

Трагедията се е разиграла през днешния ден следобяд на плажа Сао Жоао в Португалия.

Очевидци разказват по какъв начин по време на спешното кацане на плажа имало доста туристи, измежду които и деца.

Според към момента непотвърдена информация, самолетът кацнал спешно, удряйки съдбовно първо мъжа, по-късно траял по инерция със счупено крило още 50 метра и премазал детето.



Всички, които са били на борда на самолета, са се отървали без тежки пострадвания.

Веднага след случая на място е бил изпратен психолог, който да окаже помощ на ужасените очевидци, пристигнали са още 32-ма чиновници на Бърза помощ, както и 14 медицински автомобила.



Веднага след злополуката изтекоха и фотоси, направени директно след нея. На тях се виждат очевидци на драмата, събиращи се към самолета, спешни служебни коли, паркирани на пясъка и чиновници на реда.



По време на злополуката Жоао Кудрос е бил на брега на морето със сина си, той признава, че е имал неприятно предусещане минути, преди рухването на самолета.



„ Не знам какво ми стана, разтреперих се и отидох да прибера детето, което си играеше на брега. Ако не бях го взел, синът ми също щеше да е измежду жертвите”, споделя той.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР