Двама членове на борда на директорите на Huawei UK подадоха

...
Двама членове на борда на директорите на Huawei UK подадоха
Коментари Харесай

Двама директори напуснаха борда на Huawei във Великобритания

Двама членове на борда на шефовете на Huawei UK подадоха в символ на митинг против мълчанието на  компанията по спора в Украйна, заяви Военновъздушни сили. Андрю Кан и Кен Олиса са разочаровани от пасивната позиция на компанията.

Huawei UK благодари и на двамата мъже за техните „ скъпи упътвания “.

Английското отделение на най-големият производител на информационна техника в света резервира и безмълвие по въпроса дали ще отдръпна наличието си в Русия. Отговорът през публицист на медията бе: " Не разясняваме повече. "

 „ Сър Андрю Кан и сър Кен Олиса способстваха доста със своя забележителен опит от света на бизнеса и технологиите в борда на шефовете на Huawei UK.  И двамата демонстрираха мощна поддръжка за уговорката на Huawei към Обединеното кралство и помогнаха за поддържането на най-високите стандарти за корпоративно ръководство ”, съобщи представител на компанията.

Новината за оставките пристигна, откакто Съединени американски щати предизвестиха китайски компании да не нарушават рестриктивните мерки за експорт на технологии за Русия.

Китай се въздържа по резолюция на Организация на обединените нации, осъждаща нахлуването на Русия, само че държавното управление му неотдавна изрази „ страдание “ за военните дейности, заявявайки, че е извънредно загрижено за вредите, нанесени на цивилното население.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР